CORONAVIRUS MAATREGELEN

Beste relatie,

 

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) willen wij u informeren over de manier waarop Autobedrijf J. van den Heuvel omgaat met deze voor iedereen nieuwe situatie.

Ongewijzigde openingstijden en werkzaamheden!

 

U bent van harte welkom in onze showroom

Wij begrijpen het volledig dat u misschien aarzelt om onze showroom te bezoeken. Wij kunnen u echter verzekeren dat wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen om uw en onze gezondheid te beschermen. Wij zijn extra alert op persoonlijke hygiëne en mogelijke ziekteverschijnselen en nemen alle richtlijnen van het RIVM in acht. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op 1,5 tot 2 meter afstand.Ook u verzoeken we vriendelijk om zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan.

 

Reparatie & onderhoud

Onze monteurs nemen, wanneer zij aan uw auto werken, alle richtlijnen van het RIVM zeer serieus. Daarnaast wordt uw auto voor en na het onderhoud volledig nagelopen en nemen we de handgrepen, stuur, touchscreen en versnellingspook extra af om de risico’s te beperken.

 

Het welzijn van onze collega’s en u als relatie staat voorop. Daarom hebben wij extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het intensiever schoonmaken van oppervlakken die veel worden aangeraakt zoals deurklinken, kranen, pinapparaten en balie.

 

Bekijk ons huidige aanbod

Bent u benieuwd naar de actuele occasions? Bekijk dan onze website: www.jvdheuvel.nl en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. We helpen u graag verder.

 

Hartelijk dank voor uw begrip en graag tot ziens bij Autobedrijf J. van den Heuvel Druten

 

Ons team staat voor u klaar !