MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS (update)

MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS

Wij zijn open en staan graag voor u klaar, maar in verband met het coronavirus hebben wij een aantal maatregelen genomen om zowel uw als onze gezondheid te waarborgen. De onderstaande maatregelen zijn bepaald op basis van de adviezen van het RIVM:

 

Voor onze showroom geldt:

  • Onze showroom is per 3 maart weer weer (uitsluitend) te bezoeken op afspraak. Heeft u intresse in een auto of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan ( minimaal 4 uur van te voren ) telefonisch contact met ons op voor het maken van een showroom bezoek afspraak. Er mogen maximaal 2 klanten tegelijk binnen per showroom bezoek.
  • Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 0487-512757 of neem contact op via de e-mail johan@jvdheuvel.nl  of stuur een bericht via Facebook

 

Onze werkplaats & onderdelenmagazijn zijn geopend en hier gelden de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij hebben een haal- en brengservice voor auto’s die voor onderhoud en/of reparaties in onze werkplaats moeten zijn. Mocht u zich niet prettig voelen om nu bij ons langs te komen neem dan contact op en wij zorgen ervoor dat uw auto wordt opgehaald en netjes weer wordt thuis gebracht.
  • Wij vragen u om uitsluitend gebruik te maken van onze ingang aan de voorzijde, dit om de 1,5 meter afstand tot onze monteurs te kunnen waarborgen.
  • Bij de ingang kunt u uw handen desinfecteren  
  • Er staan lijnen rondom de receptie om ervoor te zorgen dat ook hier 1,5 meter afstand wordt bewaard.
  • Uw sleutel, deurklink, stuur en versnellingspook (en wat wij eventueel verder moeten aanraken in de auto) worden gedesinfecteerd voor en na uw bezoek aan ons.
  • Wij vragen u om indien mogelijk alleen te komen.
  • Houd daarnaast rekening met andere klanten die aanwezig zijn. We hebben verschillende wachtruimtes in onze showroom. Kies een plaats waar nog geen andere klanten zitten en houd ten alle tijden 1,5 meter afstand. Vraag ons gerust waar u kunt gaan zitten als u twijfelt.
  • Mocht u ziekteverschijnselen vertonen waarvoor het RIVM waarschuwt (hoesten, niezen, koorts, etc.) verzoeken wij u vriendelijk om niet langs te komen, maar om contact op te nemen zodat wij uw auto eventueel kunnen komen ophalen en weer thuis brengen. Mocht dit niet lukken kunnen we de afspraak uiteraard verzetten.

Mocht u ziekteverschijnselen vertonen of liever niet naar ons toe komen, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan onze best doen om uw auto (kosteloos) op te halen en terug thuis te brengen.